Приредба за ђаке прваке 2012/2013.

Штампа

          

 

                                  ЂАЧКА ЗАКЛЕТВА

779 Данас када постајем ђак

Дајем свима на знање.

Да ћу учити вредно,

и стећи поштовање.

Слова, свеске и књиге,

и сваки број и знак.

                               Биће ми најдраже бриге,

780 и бићу узоран ђак!

Пријатеље ћу стећи.

Уз радост и ведрину,

и знањем свима рећи.

Да волим отаџбину.

                        Тоде Николетић


         АУ, ШТО ЈЕ ШКОЛА ЗГОДНА!!!

И овог септембра познати звук звона означио је почетак нове школске године. Након летњег распуста школа је поново испуњена смехом и  грајом разигране деце. Старо друштво је поново на окупу. Препричавају се доживљаји, старе успомене, али поглед лута ка спортским теренима, да се заигра још једна  утакмица...

781 782 783

Наша школа је богатија за     49      нових ђака првака. Они ће бити распоређени у матичној школи у два одељења и издвојеним одељењима у Ракови и Прислоници.

Учитељице првих разреда су Душица Жижовић у Ракови, Славица Живковић у Прислоници, Данијела Божиловић и Слободанка Марјановић у Прељини.

784 786 785

Ученици четвртог разреда са учитељицом Снежаном Павловић су спремили програм за нове другаре. Глумом , игром и песмом, духовито и маштовито како то само деца знају, пожелели су добродошлицу ђацима првацима.

790 791 792

У име свих ученика и наставника прваке и њихове родитеље поздравио  је директор школе Радојле Чоловић.  Том приликом пожелео је деци добродошлицу у царство слова, бројева, игре и правог другарства.

787 788 789

 

 ЧЕСТИТКА ЂАЦИМА ПРВАЦИМА

„Не постоји ништа лепше у животу од путовања. Упознати свет, лепоте  и вредности живљења циљ је сваког човека у животу. Али, драга децо,постоји једно путовање које нам омогућује да без великог новца видимо све лепоте света, а да се не померимо даље од учионица. То путовање је кроз књиге и школу.Учећи упознаћемо тајанствени свет који нас окружује и све његове вредности.Вама, драги моји ПРВАЦИ, који данас крећете у чаробни свет слова и писмености, желим да пропутујете са што више петица, признања и похвала. Да се сви радујемо што постојите под небеском капом и да ваше знање допринесе чувању светске лепоте. Желим Вам мирно панонско море и срећну пловидбу до мале матуре“. 

                                                       Тоде Николетић

Joomla Templates & Milorad Slavkovic