ИО Ракова

Штампа

Рад у малим, сеоским школама је на неки начин привилегија просветних радника. Пре свега, зато што имамо више времена да се посветимо сваком ученику, а опет личимо на једну велику и сложну породицу.

15 13 14

Природа и место на коме се налази наша школа је очаравајућа! Посматрајући наше пространо, лепо двориште и нашу малу дружину, добиле смо жељу да исти оставе какав траг и поруку будућим генерацијама.

Чика Јова Змај је рекао: „Где год нађеш згодно место, ту дрво посади...“ Водећи се његовим речима, дошле смо на идеју да спроведемо речи у дела.

  16 17 18

Циљ нам није само да улепшамо простор, већ и да деца схвате значај заштите животне средине. Такође, желеле смо да подигнемо свест  мештана о значају очувања школе за живот села.

За остварење овог нашег циља посебну захвалност дугујемо Институту за воћарство и виноградарство – Чачак и Др Милану Лукићу, који су нам поклонили саднице воћки.

Захваљујемо се и директору наше школе Радојлу Чоловићу, који је подржао нашу акцију, као и тета Мари која је заједно са свима нама учествовала у спровођењу ове акције.

Учитељице ИО „Ракова“

Снежана Драгићевић и Душица Самочета.

Бројач посета

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДанас159
mod_vvisit_counterЈуче267
mod_vvisit_counterОве седмице1423
mod_vvisit_counterОвог месеца3268

Online (20 minutes ago): 8
Ваша IP: 54.235.48.106
Danas je: нов 18, 2018
Joomla Templates & Milorad Slavkovic