Селфи беџ

bedz mali

Локација школе

Копаоник 2017. 2.дан Штампа Ел. пошта

Док је сунце обасјавало сребром оковане борове и јеле, ми смо кренули у истраживање планине. Снег је шкрипао под нашим ногама, а ветар је штипао румене образе деце.

``Ко се плаши мраза још...``

 

Копаоник или Сребрна планина, с пуним правом носи такво име,  је највећи планински масив у Србији који се пружа од северозапада ка југоистоку дужином од око 75 километара, досежући у средишњем делу око 40 километара. Један његов део је заштићена зона под именом Национални парк. На њему се налази већи број заштићених природних целина и највећи скијашки центар у Србији. Његов највећи врх је Панчићев врх са 2017метара. Цео масив је добио назив по великом рудном богатству. Захваљујући развијеном туристичком центру  са савременим хотелима Копаоник представља једну од најпопуларнијих туристичких дестинација у Србији.

На Копаонику је најраспространија раскомадана шумско- пашњачка зона средишње  Србије. На вишим деловима је четинарска смрчева и јелова, а по странама букова и храстова шума. 

 

Наш први клиско дан...

Нисмо одолели снежним падинама, које  су нас мамиле,  позивале да запловимо снежним белим морем. И онда је клиско полетео.... црвени, плави, жути. Сударали смо се превртали, окретали и опет све поново.

НАША ПРВА ШЕТЊА
ЈА ИМАМ ТАЛЕНАТ
Још један прође дан.
 
Деца већ одавно спавају.
Последње ажурирано понедељак, 27 март 2017 21:50
 

Календар рада

OSNOVNE

Култура Чачак

Банер


Ко је на мрежи?

Имамо 11 гостију на мрежи

Покреће Joomla!. Designed by: joomla templates vps Valid XHTML and CSS.