Селфи беџ

bedz mali

Локација школе

149. рођендан школе Штампа Ел. пошта

149.година постојања школе је понос за све бивше и садашње ученике, раднике и мештане села Прељине. Дуг пут смо прешли, од мале школе у сеоској меани, до савремене школе.Сви смо поносни на начин на који се мењала, развијала, постајала нова, савременија. Године рада, труда, улагања видљиви су на сваком кораку.

0 4 5

Идемо у корак са савремено опремљеним школама, можемо се похвалити стручним кадром, који се труди да буде по мери сваког ученика..

Поред квалитетног образовања које пружамо нашим ученицима , посебан акценат стављамо и на развијање хуманости код ученика, поштовање старијих, развијање љубави према другима. У прилог томе говоре и многе хуманитарне акције које су иза нас. Ове године посебан акценат смо ставили на развијање здравих навика и здравог живота.У школи је организовано петоминутно вежбање под називом „Вежбај, живи здраво, расти право“. У прилог томе су урађени спортски терени у матичној школи и издвојеном одељењу у Ракови. Поносни смо на успехе који наши ученици постижу на разним такмичењима.

6 9 10

Поводом данашње свечаности приређена је изложба ученичких радова у холу школе , богат културно уметнички програм и 6. Дечја олимпијада млађих разреда.

У спортској хали уз присуство великог броја ученика, родитеља и мештана Прељине,одржана је 6. Дечја олимпијада. У играма су узели учешће и ученици основних школа '' Вук Караџић“ и "Др Драгиша Мишовић".

7 8 11

Било је то једно дивно вршњачко дружење и такмичење уз бурно навијање са трибина. Такмичари су се опробали и играма спретности, брзине. Нису заборављене ни старе игре скакања у џаку, навлачење конопца.

Школа се орила од дечије граје , игре и смеха.

Победници су сва деца , јер свет на младима остаје , а младост је лепота сваког друштва.

12 13 14

Хвала свим гостима који су данас увеличали наше славље.

 

Последње ажурирано четвртак, 19 септембар 2019 17:07
 

Календар рада

OSNOVNE

Култура Чачак

Банер


Ко је на мрежи?

Имамо 2 гостију на мрежи

Покреће Joomla!. Designed by: joomla templates vps Valid XHTML and CSS.