Најчитанији чланци
Селфи беџ
Локација школе
Храном до здравља 2012. |
ко још такав врт има? То није село, већ бело стадо са воћњацима!“ Д.Ерић И ове године одржана је манифестација: „ Храном до здравља“. Наша школа је отворила своја врата и угостила многобројне родитеље, госте и све оне којима је шаренило нашег дворишта привукло пажњу. Сав приход од акције намењен је куповини књига за школску библиотеку. Овом приликом се захваљујемо свим родитељима који су подржали нашу манифестацију, као и свим посетиоцима. Данас су са нама били и другари из Ракове и Прислонице, као и мали кувари предшколци. Тезге су биле пуне разних ђаконија, које су за ову прилику спремиле маме и баке... ДУЊЕ И КОЛАЧИ МИРИШУ..... МИРИШУ....
„Откуд мени ова снага Где би стеко те мишиће Да ми храна није драга Да ми није драго пиће.“ Љ.Ршумовић
„Волим брате лепо сести Волим брате добро јести Тамо где се клопа смести И мене ће нос одвести.“ Љ.Ршумовић
„Откуд мени ово здравље Где бих нашо таква плућа Да не волим млеко кравље И цицвару док је врућа.“ Љ.Ршумовић
♥ ХВАЛА ШТО СТЕ БИЛИ ГОСТИ НАШЕ ШКОЛЕ ♥
И НАРЕДНЕ ГОДИНЕ КАДА КРЕНУ ПРВИ ЈЕСЕЊИ ДАНИ, КАДА ЗАШУШТЕ КУКУРУЗИ И ЗАМИРИШУ ДУЊЕ, ДОЂИТЕ ПОНОВО..... БУДИТЕ НАШИ ГОСТИ....
|
Последње ажурирано недеља, 30 септембар 2012 19:54 |