Селфи беџ

bedz mali

Локација школе

Дечија недеља 2024 Штампа Ел. пошта

200 Поводом Дечије недеље ученици матичне школе и ученици из Ракове, посетили су другаре у издвојеном одељењу у Прислоници. Дан су провели у игри и дружењу и уживали у позоришној представи „ Зачарано краљевство“. Како сам аутор каже „Комад ће нас подсетити на исправност својих одлука, на то да се не исплати чинити лоша дела, да све и свакога треба поставити тамо где им је место и да у животу постоје ствари које се не могу купити већ им вредност само срце препознаје.Управо снагом љубави која је најчистије, најсјајније и најснажније оружје на свету, можемо победити и највеће зло“. Љубав, разумевање, толеранција , хуманост, доброта су вредноси које има дечија душа. Она је чиста неискварена, њу треба неговати и чувати, не само ове недеље која је посвећена деци, него свакога дана, свакога трена. Деца наш свет чине бољим.

Дечија недеља, као највећа национална манифестација за заштиту и промоцију права детета у Републици Србији, идеална је прилика да се теме вршњачке и међугенерацијске толеранције и солидарности додатно оснаже, као врхунске вредности за остваривање права детета у нашем друштву.

202 201 203

 Ове године, Дечија недеља се обележава  под слоганом:

     „Ја сам дете, имам план: Толеранција и љубав за сваки дан!“

Зато је наш циљ да се деца уче  дугарству, да  уче да своје емоције изражавају примерено  и спортски , уче да препознају емоције по изразу лица,   храбре једни друге, да се уче  животу негујући праве вредности. Сутра смо опет заједно у некој новој причи.

Последње ажурирано понедељак, 07 октобар 2024 17:13
 

Календар рада

kalendar rada 2024 2025 os

Култура Чачак

Банер


Ко је на мрежи?

Имамо 11 гостију на мрежи

Покреће Joomla!. Designed by: joomla templates vps Valid XHTML and CSS.