Најчитанији чланци
Селфи беџ
Локација школе
Пријем првака 2015. |
ДОБРОДОШЛИ ЂАЦИ ПРВАЦИ Нисам више тако мали да о мени брине бака, ја сам сада унапређен од предшколца – у првака.
Ја знам да ће моја мама испред школе да ме чека, док не схвати да је првак већ стасао – у човека. М.Кокошар
Данас, 1. септембра познати звук звона означио је почетак нове школске године. Наша школа је богатија за 44 нова ђака првака. Они ће бити распоређени у два одељења матичне школе и издвојеним одељењима у Ракови и Прислоници. Учитељице првих разреда су Снежана Драгићевић у Ракови, Снежана Шкипић у Прислоници, Слађана Курћубић и Слађана Васовић у Прељини. СРЕЋНО ЂАЧЕ ПРВАЧЕ
ДОБРОДОШЛИЦА Нек све буде игри слично, Тоде Николетић
У име свих ученика и наставника прваке и њихове родитеље поздравио је директор школе Радојле Чоловић. И том приликом је свим ученицима и радницима школе пожелео срећан почетак нове школске године.
АУ, ШТО ЈЕ ШКОЛА ЗГОДНА! Програм под називом „Успавана лепотица“, за ђаке прваке су спремили ученици четвртог разреда са учитељицама Данијелом и Слобом. Глумом, игром и песмом су пожелели добродошлицу новим другарима. СВИМ УЧЕНИЦИМА И РАДНИЦИМА ШКОЛЕ ЖЕЛИМО СРЕЋАН ПОЧЕТАК НОВЕ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ! |
Последње ажурирано уторак, 01 септембар 2015 18:54 |