Најчитанији чланци
Селфи беџ
Локација школе
146. рођендан школе |
ДАНАС НАМ ЈЕ ДИВАН ДАН, НАШОЈ ШКОЛИ РОЂЕНДАН.... Уз присуство великог броја родитеља, представника локалне заједнице места и града Чачка и пријатеља школе, ученици и наставници су прославили сто четрдесет шест година постојања школе. ОБРАЗОВАЊЕ, ТО ЈЕ ОНО ШТО ОСТАНЕ НАКОН ШТО ЗАБОРАВИТЕ СВЕ ШТО СТЕ НАУЧИЛИ У ШКОЛИ.... ОБРАЗОВАЊЕ ЈЕ НАЈМОЋНИЈЕ ОРУЖИЈЕ КОЈЕ МОЖЕТЕ КОРИСТИТИ ДА БИСТЕ ПРОМЕНИЛИ СВЕТ Мендела За ову прилику ученици су уз помоћ наставника и учитеља припремили пригодан програм. ДОБАР ОБРАЗОВНИ СИСТЕМ ЋЕ НАС НАУЧИТИ МАКАР ТО КОЛИКО МАЛО ЗНАМО И КОЛИКО ЈОШ ТРЕБА ДА УЧИМО... Наша школа је расла, развијала се, градила, мењала боје лица, али суштина њеног постојања су деца.Пуне клупе ђака, граја и смех по школском холу, бурно навијање са спортских тибина... НЕПИСМЕНИ У XXI ВЕКУ НЕЋЕ БИТИ ОНИ КОЈИ НЕ ЗНАЈУ ЧИТАТИ И ПИСАТИ, НЕГО ОНИ КОЈИ НЕ ЗНАЈУ УЧИТИ, ЗАБОРАВИТИ НЕПРИМЕНЉИВО И НАУЧИТИ НОВО... ЈУЧЕ САМ БИО ПАМЕТАН. СТОГА САМ ЖЕЛЕО МЕЊАТИ СВЕТ. ДАНАС САМ МУДАР. СТОГА МЕЊАМ СЕБЕ... Свим ученицима и радницима школе честитамо диван дан! |
Последње ажурирано уторак, 20 септембар 2016 18:38 |