Селфи беџ

bedz mali

Локација школе

Основна школа „Прељина“ - Хуманитарна акција „Купи књигу, усрећи Нину!“ Штампа Ел. пошта

Ученици Основне школе „Прељина“ су у  оквиру Дечије недеље на Градском тргу у Чачку организовали хуманитарну продају књига за лечење мале Николине Ћирић из Чачка. Нина има пет година и лечи се у Турској. Болује од церебралне парализе и још низа придружених болести.

У школи је акција прикупљања књига изазвала велику пажњу ученика. Акцији се придружила и Градска библиотека „Владислав Петковић Дис“ донацијом књига. Овим путем им се захваљујемо на сарадњи и надамо се да је ово само једна у низу заједничких акција. Хуманитарне акције наших ученика су већ препознатљиве у граду. Један од циљева рада са ученицима је развијање хуманости и доброчинства, као и идеје да се у животу људи памте по добрим делима која су учинили.

osp7

 

 

Добар повод је Дечија недеља, у којој и овом приликом шаљемо поруку свету одраслих да су деца наша одговорност, обавеза, али и највећа љубав. 

osp5

Хвала свим суграђанима који су данас посетили наш штанд и купили књигу за Нину. Нини желимо срећно и здраво детињство. Велики поздрав за њу од ученика Основне школе „Прељина“.

 

Календар рада

kalendar rada 2024 2025 os

Култура Чачак

Банер


Ко је на мрежи?

Имамо 28 гостију на мрежи

Покреће Joomla!. Designed by: joomla templates vps Valid XHTML and CSS.